De LOLA Podcast: Matteo Mijderwijk

In deze podcast reeks nemen we je mee door de wereld van LOLA. Hoe voelt het om in een LOLA-pand te werken? En hoe belangrijk zijn plekken als dit voor de stad en haar inwoners?

19.09

De LOLA Podcast 

In onze podcastserie neemt Andrea Bijen, voormalig kwartiermaker bij LOLA, je mee in de persoonlijke verhalen van de mensen die in een LOLA pand gewerkt hebben. Van bescheiden begin tot grootse prestaties, deze verhalen laten zien hoe LOLA een katalysator is voor verandering en groei. Laat je inspireren door de verhalen van degenen die de kracht van gemeenschap en creativiteit hebben ervaren.

Andrea Bijen is regisseur, researcher, interviewer en oud- kwartiermaker LOLA.  

Aflevering 1: Matteo -  De pianist die zijn vleugels uitsloeg in Lola Luid

De eerste aflevering van onze podcastserie brengt je het verhaal van Matteo, een concertpianist die zijn muzikale carrière begon te vormen binnen de muren van LOLA Luid. Matteo’s tijd bij LOLA was niet zomaar een stap in zijn carrière; het was een periode van intensieve groei en creatief experimenteren.

Matteo gebruikte de ruimtes van LOLA om experimentele concerten te organiseren, waaronder zijn bekende “Live op de gang” concerten. Het was deze omgeving die hem het vertrouwen gaf om zijn eerste album uit te brengen, een mijlpaal in zijn carrière.

Deze aflevering verkent hoe LOLA meer is dan alleen een fysieke plek – het is een gemeenschap die artiesten zoals Matteo de vrijheid en het vertrouwen biedt om hun dromen na te jagen. Het verhaal van Matteo laat zien hoe een creatieve omgeving als LOLA niet alleen individuele ambities kan ondersteunen, maar ook een broedplaats kan zijn voor innovatieve ideeën en samenwerkingen die verder reiken dan de muziekwereld.

Beluister Matteo’s verhaal en ontdek de impact van LOLA op zijn muzikale reis.

 

0:00
0:00