29 januari @Cultuurdome Almere: Mixed Elements

ATTENTION TO ALL THE CREATIVE DANCERS & GRAFFITI/STREET-ART ARTISTS MBS School of Art en de Cultuurdome organiseren samen een Almeers Graffiti/Street-Art & Dans evenement genaamd: MIXED ELEMENTS

Het evenement is een competitie waar één willekeurige danser en één willekeurige graffiti/street-art artist aan elkaar worden gekoppeld.
De kunstenaar creëert een kunstwerk op de wall in de Cultuurdome, waarna de danser een show maakt van minimaal 4 maximaal 6 minuten. Zij geven hierbij elkaar de inspiratie voor hun kunstwerk.

Er worden 7 dansers en 7 graffiti/street-art artists uitgekozen om mee te doen aan deze competitie op 29 januari 2022 in de Cultuurdome Almere door onze allstar jury bestaande uit: Nedda Sou, Ruben Chi, Kasper Jongejan en Jochem van Aller.

Na de sluiting van de pre-selectie op 20 januari, wordt op zondag 23 januari de top 14 ( 7 dansers & 7 graffiti/street-art artiesten)
online bekend gemaakt.

🟡 Alle leeftijden
🔶 Kosten voor de pre-selectie worden niet door ons gedekt. Mocht je door de pre-selectie heen komen krijgt elke graffiti/streetartist € 100,- voor het maken van de wall en de danser gratis trainingsruimte t.w.v. € 100,- bij @mbs_school_of_art om jullie stuk te creëren.
🟣Registratie sluit op: 20 januari 2022
🔷Het winnende duo wint een bedrag van € 1000,-
🟢Wil je deze shows komen bewonderen, dat kan! Tickets zijn € 10,00,- En te koop via de linktree in de bio.
Vanwege de covid maatregelen zijn er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus be quick!