Els Jam is here to stay!

Het is feit! Els Jam & TheNewAmsterdam hebben de handen in 1 geslagen om jullie te voorzien van een onvergetelijke muzikale experience, Els Jam is here to stay!

15.04

The NEW Amsterdam heeft samen met Els Jam op afgelopen 15 april in EFE Venue hun specialiteiten, kennis en liefde voor muziek gebundeld. De goede oude jamsessie is helemaal terug! Els Jam is een jam die is bedacht en gecreëerd door Emmanuel (Els) Afriyie. Emmanuel is bruiklener bij Lola in het Amstel3 gebied vanaf het eerste uur en heeft dan ook zijn eerste jamsessie 5 jaar geleden in Lola Bae aan de Hettenheuvelweg georganiseerd.

Tijdens de jamsessies heeft TNA het netwerk in vocalisten en muzikanten samen gebracht en zo hun netwerk gebundeld met die van Els om een grotere pool te creëren maar ook de ervaring in het produceren van evenementen en betrekken van vocalisten uit Zuidoost. De leiding van de avond stond onder de 10-koppige huisband met drums, bass, trompet, keys, percussie, gitaar, keys, trombone, saxofoon. Daarnaast waren er leerlingen van het Ir. Lely Lyceum en bewoners uit de buurt.

Follow: Elsjam + TNA

Shoutout: Lola, HOBU en EFE Venue.
Foto credits: Anthony Pinas