Cultuurdome

In de voormalige Woondome in het hart van Almere Buiten, verrijst heel binnenkort een tijdelijke broedplaats. We mogen dit pand voor meer dan een jaar invullen en kijken er naar uit hier samen met jou een jaar vol creatieve explosies van te maken!
Aanmelden

Organisatie

Bryan van Veenschoten

Damy Raimundo

Flevoland maak je borst maar nat, de Cultuurdome komt er aan! Waar je tot voor kort een nieuw bankstel kon kopen wordt nu de boel op stelten gezet. De Cultuurdome is er voor dans, educatie, mode, street-art, fotografie en beeldende kunst maar ook sociale ondernemingen trekken er in. Van dansschool tot tattooshop.

De meeste ruimtes zijn gevuld, maar er zijn nog een altijd half-open ruimtes beschikbaar. Als je wilt kan je die zelf afsluiten met gipswand. Misschien heb je zelf al een collectief van mensen met wie je ruimte wil delen, of vind je aansluiting bij andere creatievelingen. Ook heel andere ideeën om grote ruimtes in te vullen zijn natuurlijk welkom. We kijken er naar uit om samen met jou een creatieve explosie te veroorzaken in Almere Buiten.

Meer weten? Check hun website of instagram

Doe jij mee met de Cultuurdome?

Neem contact op
Locatie overzicht